Pochoutka Pet+ 3v1 for Sensitive Dogs jehněčí 100g

38 Kč
Skladem
Složení: sušené jehněčí maso 18 %, rýže zlomková, sušené drůbeží maso, drůbeží tuk, jehněčí maso 27,5 % v čerst ...

Detailní informace

Myslíme na ekologii
Myslíme na ekologii
Při balení objednávek se snažíme využívat recyklované materiály. Krabicím a výplním dáváme druhou šanci.
Dárek
Dárek k objednávce
Ke každému nákupu dárek zdarma.
Doprava
Doprava zdarma
Při objednávce nad 1800 kč máte dopravu zdarma. Vztahuje se pouze na objednávky do 30 kg.
Věrnostní program
Věrnostní program
Věrnost se vyplácí. Čím více nakupujete, tím více šetříte.

Detailní popis produktu

Složení: sušené jehněčí maso 18 %, rýže zlomková, sušené
drůbeží maso, drůbeží tuk, jehněčí maso 27,5 % v čerstvém
stavu, hydrolyzovaný drůbeží protein, cukrovarské řízky,
rýže předželatinizovaná, jablečné výlisky, lososový olej 1,8 %,
hydrolyzovaná drůbeží játra, dihydrogenfosforečnan sodný,
pivovarské kvasnice, chlorid sodný, kořen čekanky 0,18 %, Yucca
shidigera.
Analytické složky: vlhkost 17 %, hrubý protein 27 %, hrubé oleje a tuky
13,5 %, hrubá vláknina 2 %, hrubý popel 9 %, vápník 1,8 %, fosfor 1,2 %.
Obsah doplňkových látek v 1 kg: stopové prvky: stopové prvky:
železo 130 mg (doplněno chelátem železa a aminokyselin
n-hydrátem a síranem železnatým monohydrátem), měď 21 mg
(doplněno chelátem mědi a aminokyselin n-hydrátem a síranem
měďnatým pentahydrátem), mangan 36 mg (doplněno chelátem
manganu a aminokyselin n-hydrátem a oxidem manganatým), zinek
157 mg (doplněno chelátem zinku a aminokyselin n-hydrátem a
oxidem zinečnatým), selen 0,5 mg (doplněno organickou formou
selenu produkovanou Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060),
jód 3 mg (doplněno jodičnanem vápenatým bezvodým); vitamíny,
provitamínya chemicky definované látky s obdobnými účinky: vit. A
19500 m.j., vit. D3 1500 m.j., kyselina nikotinová 60 mg; antioxidanty,
konzervanty.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pamlsky
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: