DOG SNAQ - Hovězí plíce sušené 200g

99 Kč
Skladem
DOG SNAQ - Hovězí plíce sušené 80g Kvalitní sušené doplňkové krmivo pro všechna plemena psů s normální aktivitou. Jde o 100 % přírodní produkt bez přidaných konzer ...

Detailní informace

Myslíme na ekologii
Myslíme na ekologii
Při balení objednávek se snažíme využívat recyklované materiály. Krabicím a výplním dáváme druhou šanci.
Dárek
Dárek k objednávce
Ke každému nákupu dárek zdarma.
Doprava
Doprava zdarma
Při objednávce nad 1800 kč máte dopravu zdarma. Vztahuje se pouze na objednávky do 30 kg.
Věrnostní program
Věrnostní program
Věrnost se vyplácí. Čím více nakupujete, tím více šetříte.

Detailní popis produktu

DOG SNAQ - Hovězí plíce sušené 80g

Kvalitní sušené doplňkové krmivo pro všechna plemena psů s normální aktivitou. Jde o 100 % přírodní produkt bez přidaných konzervantů, barviv a cukrů. Žvýkání hovězích plic posiluje žvýkací svaly psa. Vyrovnává hladinu žaludečních šťáv a podporuje peristaltiku střev. Díky své měkčí struktuře je pamlsek ideální pro starší psy a štěňata. Obsahuje minimum tuku, a je tudíž vhodný i pro psy se sklony k nadváze.

Hlavní přednosti:

  • ryze přírodní produkt vyrobený v České republice z českých surovin,
  • sušené horkým vzduchem z Vysočiny,
  • monoproteinový pamlsek (s bílkovinami z jednoho druhu masa) – minimalizuje riziko potravinové intolerance,
  • péče o zuby a dásně – čištění zubů a masírování dásní pomocí pamlsků je pro psa přirozené a příjemné,
  • obal je 100% recyklovatelný.

Složení:

100 % sušené hovězí plíce

Analytické složení:

hrubý protein 74 %, hrubý tuk 8,0 %, hrubá vláknina 2,8 %, hrubý popel 4,6 %, vlhkost 13 %.

Poučení:

Neslouží jako náhrada běžného krmiva. Podávejte jako odměnu v rámci běžné kompletní krmné dávky dle velikosti, věku a kondice zvířete. Při podávání je třeba zvířeti vždy zajistit dostatek čerstvé pitné vody.

Doplňkové parametry

Kategorie: Psi
Hmotnost: 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: